Benjamí Mompó, nou secretari general de Joves Socialistes del País Valencià

La proclamació ha sigut durant el XIII congrés de les joventuts socialdemòcrates

El nou secretari general de Joves Socialistes del País Valencià, Benjamí Mompó
La ministra Diana Morant, Benjamí Mompó i Víctor Camino, el secretari general de Joves Socialistes / JSPV

Joves Socialistes del País Valencià ha proclamat oficialment Benjamí Mompó com a nou secretari general de l'organització juvenil del PSPV-PSOE. Al llarg del cap de setmana aquesta formació ha celebrat el XIII Congrés, amb el lema "Construïm".

Durant el període d'arreplega d'avals de la militància, Mompó en va presentar 606, que representen el 62% de la militància, i la seua va ser l'única candidatura registrada en el procés de primàries.

El projecte del nou secretari general de Joves Socialistes del País Valencià, "Generacció", liderarà les joventuts socialdemòcrates durant els pròxims quatre anys. Mompó ha destacat les polítiques d'ocupació i emancipació com a principals objectius que s'han de desenvolupar, així com "l'emergència feminista i climàtica, el tabú de la salut mental o la defensa de la diversitat enfront de l'odi" per a fer front a la "desigualtat i exclusió de la joventut treballadora".

D'altra banda, ha anunciat que recorrerà durant les pròximes setmanes tot el territori valencià per a "continuar sumant idees, propostes i generar equips" entorn de la seua candidatura, que, com ha recordat, "es basa en lideratges compartits, trepitjar el territori i fer de les polítiques de joventut una eina fonamental de transformació social".

En el conclave han participat el secretari general de Joves Socialistes, el valencià Víctor Camino, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el secretari d'organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, i la presidenta del Consell Valencià de la Joventut, Cristina Martínez.

També et pot interessar

stats