Belén Hoyo: "És necessari un canvi de govern perquè amb els comunistes i socialistes ja veiem el resultat"

La diputada afirma que el PP té un "gran" projecte i un gran candidat amb Mazón" i que els queden nou mesos encara per a acabar de donar-lo a conéixer als valencians

Belén Hoyo en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

La diputada al Congrés del Partit Popular per València, Belén Hoyo, creu necessari un canvi de govern a la Comunitat Valenciana i que el resultat de les pròximes eleccions autonòmiques permeta que Carlos Mazón puga presidir un Consell monocolor.

En una entrevista en Les notícies del matí, Hoyo ha indicat que porten un "bon projecte" per a la comunitat i que els queden "nou mesos encara per a acabar de donar-lo a conéixer als valencians i això és el que pretenem".

El PP considera que compta amb "un gran candidat com Carlos Mazón amb un gran projecte i creiem que és necessari un canvi de govern, ja que amb els comunistes i socialistes ja veiem el resultat".

Sobre les enquestes que posen per davant el Partit Popular, Belén Hoyo pensa que encara cal treballar molt, a pesar que tenen un candidat solvent com Núñez Feijóo i un bon programa de govern.

"Feijóo té a l'esquena una gran gestió a Galícia i pot fer les coses bé a Espanya i veiem al mateix temps un president del govern que va a la deriva. Sánchez no té projecte per a arreglar la situació i el PP sí", ha remarcat la diputada popular.

"Els pressupostos del govern són poc reals"

D'altra banda, els pressupostos ja han arribat al Congrés i des del Partit Popular han definit aquests comptes com a "antisocials" i també "electoralistes", segons Hoyo, perquè "són molt pocs reals, una cosa és el que es pinta i una altra el que s'executa". "El PSOE no els planifica bé, primer posa les despeses i a partir d'ací inventa els ingressos en comptes de fer-ho a l'inrevés".

També ha criticat que en la dotació prevista a la Comunitat Valenciana "el percentatge no es correspon amb el nivell de població". Per això demana un repartiment equitatiu, ja que hi ha comunitats com Catalunya que ixen beneficiades.

"El millor model fiscal és abaixar impostos"

El debat pressupostari ve en un moment en què també hi ha un debat profund sobre la política fiscal i s'han anunciat rebaixes fiscals en moltes comunitats autònomes, entre les quals hi ha la valenciana. Belén Hoyo pensa que el millor model fiscal per a afrontar l'actual conjuntura econòmica és abaixar impostos.

Abaixar impostos sempre fa que es moga l'economia i s'acabe recaptant més i, al contrari, convertir Espanya en un infern fiscal no és la millor situació. Prova d'això és veure els resultats econòmics quan governa el PP o l'esquerra

Senyes d'identitat

Mazón va dir dijous que prohibirà per llei les subvencions a les entitats que s'avergonyisquen de ser valencianes. En aquest sentit, la diputada al Congrés del Partit Popular per València ha assenyalat que "nosaltres som valencians no catalans, i totes les entitats que se senten identificades amb el català igual no haurien de ser ací, té molt poc sentit". "Qui es definisca catalanista potser no està en el lloc adequat".

Nosaltres som valencians no catalans i totes les entitats que se senten identificades amb el català igual no haurien de ser ací, té molt poc sentit

També et pot interessar

stats