Begoña Gómez acompanya Pedro Sánchez a un míting del PSOE a Màlaga

La dona del president del govern, que també és militant socialista, ha acudit a este acte per sorpresa, l'endemà que es fera públic que haurà d'acudir al jutjat a declarar el pròxim 5 de juliol

Sánchez i Gómez, este dimecres, a Màlaga
Sánchez i Gómez, este dimecres, a Màlaga / Alex Zea (Europa Press)

El president del govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha arribat al míting del PSOE que se celebra este dimecres a Benalmádena (Màlaga) al costat de la seua dona, Begoña Gómez, l'endemà que el jutge decidira citar-la a declarar com a investigada per un presumpte delicte de corrupció i tràfic d'influències. Gómez, que fins al moment no havia acompanyat Sánchez en cap míting durant esta campanya d'eleccions europees està asseguda en primera fila al costat del líder del PSOE i la resta de la plana major del partit: la vicepresidenta del govern i vicesecretària general, María Jesús Montero, el secretari d'Organització, Santos Cerdán i el líder dels socialistes andalusos, Juan Espadas.

Espadas, que ha sigut el primer a prendre la paraula donant suport a la candidatura de Teresa Ribera, ha agraït la presència de Sánchez i també de Gómez, asseguda al seu costat, moment en el qual els assistents han corejat "Begoña, Begoña", entre víctors i aplaudiments. Gómez, que també és militant socialista, ha acudit a este acte per sorpresa, l'endemà que es fera públic que haurà d'acudir al jutjat a declarar el pròxim 5 de juliol.

Després d'esta decisió del jutge, Sánchez va dirigir una nova carta a la ciutadania en la qual advertia d'un intent d'influir en el resultat electoral i titllava de "grosser muntatge" les acusacions contra la seua dona.

També et pot interessar

stats