Baldoví vol crear un 'lobby' a Europa que defense els interessos de les empreses valencianes

El candidat de Compromís proposa un pla de construcció d'habitatge públic per als joves en col·laboració amb els ajuntaments

Baldoví amb els veïns de la Vall d'Uixó aquest dilluns
Baldoví, amb els veïns de la Vall d'Uixó, aquest dilluns / À Punt NTC

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, ha visitat aquest dilluns Vila-real i la Vall d'Uixó, on ha explicat la seua proposta de crear un lobby valencià a Europa que defense els interessos de les empreses valencianes.

La iniciativa que ha traslladat el candidat de Compromís des de la Plana Baixa pretén protegir els interessos del teixit productiu valencià i de les indústries tradicionals, com ara la ceràmica, el calcer o el tèxtil, amb la creació d'un grup de pressió a Brussel·les.

Baldoví també ha apostat per potenciar en l'àmbit municipal els instruments que ofereix la nova llei d'habitatge i garantir que els pisos de la Sareb s'incorporen al parc municipal de vivenda.

Pla de construcció d'habitatge públic per als joves

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat ha proposat un pla de construcció d'habitatge públic perquè els joves "es puguen emancipar i tindre un projecte de vida independent".

Per això, ha assegurat que el seu partit durà a terme un "pla de construcció d'habitatge públic", de la mateixa manera que s'ha fet amb el programa Edificant per a les infraestructures educatives.

Un pla, ha explicat Baldoví, en col·laboració amb els ajuntaments "perquè comencem a tindre un parc d'habitatge públic municipal i un parc d'habitatge públic en mans de la Generalitat".

També et pot interessar

stats