Baldoví afirma que Compromís contribuirà “de forma decisiva” perquè hi haja “governs progressistes”

La formació prioritzarà la reforma del finançament autonòmic com a “primera pota” per a un possible acord.

Baldoví, cap de llista al Congrés per València, afirma que Compromís té “un cartell boníssim de cara a les generals”
Baldoví, cap de llista al Congrés per València, afirma que Compromís té “un cartell boníssim de cara a les generals”

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha manifestat aquest dimecres que els resultats de la seua coalició tant en les eleccions generals com en les autonòmiques del pròxim 28 d'abril, contribuiran “de forma decisiva” al fet que hi haja “governs progressistes” a Espanya i a la Comunitat Valenciana.

Baldoví, cap de llista al Congrés per València, ha afirmat que Compromís té “un cartell boníssim de cara a les generals” amb el qual formarà “majories de progrés”. Segons ha indicat, la seua formació prioritzarà la reforma del finançament autonòmic com a “primera pota” per a un possible acord.

Ha assegurat que amb Compromís, el president del PP, Pablo Casado, i el de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, “no tindran cap oportunitat”, ja que “no tenen problemes per a pactar” amb una ultradreta “rància i antiga” que pensava “que havia desaparegut”. Així mateix, el portaveu de la coalició ha criticat que el vot en contra de PP i Cs “ha afavorit uns pressupostos prorrogats que deixen els valencians a la cua”.

El cap de llista al Congrés per València ha dit que el debat s’ha d’assentar en els problemes dels valencians, que passen pel finançament i per la infrainversió i que “afecten el dia a dia de les persones”.

També et pot interessar

stats