Toni Cantó formarà part de la llista de Díaz Ayuso com a independent

L'exportaveu de Ciutadans s'unirà als set consellers de l'actual executiu autonòmic, que aniran en els primers llocs de la llista.

Ayuso i Toni Cantó, reunits per a tractar la seua possible incorporació a la llista del PP per a les autonòmiques / À Punt NTC

L’exdirigent de Ciutadans Toni Cantó formarà part, com a independent, de la llista del Partit Popular encapçalada per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, de cara a les eleccions del 4 de maig, segons ha confirmat el PP minuts després que finalitzar la reunió entre l'exsindic de Ciutadans a la Comunitat Valenciana i la cap de llista.

En acabar la reunió amb Díaz Ayuso, Toni Cantó ha assegurat que la trobada era per “conversar sobre la possibilitat de donar suport al projecte d’unió del centredreta de Pablo Casado a Madrid”. Així, ha dit que és “essencial” que Madrid continue sent “exemple de llibertat a Europa”. 

Cantó s'unirà als set consellers de l'actual executiu autonòmic que Ayuso ja ha avançat que aniran en els primers llocs de la llista així com a la secretària general del PP de Madrid, Ana Camins, i el portaveu del PP en l'Assemblea, Alfonso Serrano.

Toni Cantó un dels dirigents que més ha criticat públicament l'estratègia seguida per Ciutadans arran de les eleccions catalanes, va anunciar fa nou dies que deixava els seus càrrecs en la formació taronja, renunciava a la seua acta de diputat i deixava la política. "Només em plantege ara telefonar al meu representant per a començar a treballar del meu ofici d'ací a poc", va dir en el seu moment.

El mateix dia de la seua dimissió va apostar perquè el PP i Ciutadans anaren plegats als comicis madrilenys, apel·lant al vot útil del centre dreta. Posteriorment, va indicar que es pensaria acudir a un míting d'Ayuso.

L’exdirigent de Ciutadans tenia ja una bona relació amb la presidenta regional. La mateixa Ayuso va dir públicament que en una ocasió, després de les eleccions catalanes, que havia menjat amb Cantó i amb l'exconsellera de Cultura Marta Rivera.

També et pot interessar

stats