Ayuso, sobre l'acte "Altres polítiques": "Ens proposen viure segrestades davall d'un burca o la llibertat del comunisme"

La presidenta de la Comunitat de Madrid manté que "les altres polítiques han fet del sexe un instrument per a justificar la seua vàlua"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso / EuropaPress

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha carregat aquest dilluns contra l'acte "Altres polítiques" en censurar que "la modernitat" que proposen les dirigents és "viure segrestades davall d'un burca o la llibertat del comunisme".

La vicepresidenta segona del Govern, Yolanda Díaz; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra; la portaveu de Més Madrid, Mónica García, i la portaveu del Moviment per la Dignitat i la Ciutadania a Ceuta, Fatima Hamed, van ser les protagonistes d'aquest acte que es va celebrar el dissabte a València.

"Contra la realitat indiscutible d'una comunitat emprenedora veiem aquests dies com ens volen presentar altres polítiques. Ara resulta que la modernitat que ens proposen és viure segrestades davall d'un burca o la llibertat del comunisme. Les altres polítiques que han fet del sexe un instrument per a justificar la seua vàlua", ha traslladat en la II Trobada de Sensibilització i Sostenibilitat a la seu de Vocento.

Per a Ayuso, "aquest no és el lideratge femení que representa la majoria de les dones, que no busquen escalar a cap lloc pel fet de ser-ho". La presidenta regional ha renegat "de la baralla entre sexes" i ha subratllat que defensa que es necessiten "homes i dones vàlids, forts i valents".

També et pot interessar

stats