Ayuso demana un "gir absolut" en el PP perquè la situació és "insostenible"

La presidenta madrilenya defensa l'honor del seu germà i diu que acudirà a la Fiscalia per a aportar la documentació del contracte amb Priviet Sportive

Isabel Díaz Ayuso a la seua arribada a la inauguració de la nova Biblioteca Princesa Leonor de Boadilla del Monte
Isabel Díaz Ayuso arribant a la inauguració de la nova Biblioteca Princesa Leonor de Boadilla del Monte / Rodrigo Jiménez (Efe)

La presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ha dit que la celebració d'un congrés nacional extraordinari del PP s'haurà de decidir aquests dies, al mateix temps que ha precisat que "fa falta un gir absolut" en el partit perquè la situació "és insostenible i cada dia pitjor".

Ayuso ha defensat l'honor del germà i ha afirmat que acudirà a la Fiscalia aquest mateix dilluns per a aportar tota la documentació relativa al contracte amb Priviet Sportive, l'empresa contractada per la Comunitat de Madrid, i del qual, ha reiterat, és "alié" a ella.

A Boadilla del Monte, on ha protagonitzat el seu primer acte entre aplaudiments i crits de "presidenta", després de la crisi oberta amb Pablo Casado, Díaz Ayuso ha rebutjat que hi haja "una guerra d'interessos" amb el líder del partit, ja que el seu lloc "és Madrid".

Han arribat fins i tot a vincular la meua mare amb factures, quan és una dona jubilada i viuda, no puc mirar a un altre costat i pretendre que tot continue igual

La presidenta ha demanat que es dirimisquen responsabilitats després de la polèmica del contracte relacionat amb el germà. "No pot eixir gratis haver causat aquest mal a la Comunitat de Madrid i el tracte de la meua família, a la qual es persegueix amb càmeres fins i tot al poble".

Segons ha lamentat, "han arribat fins i tot a vincular la meua mare amb factures, quan és una dona jubilada i viuda, no puc mirar a un altre costat i pretendre que tot continue igual", ha afegit.

Després del suport rebut aquest diumenge a Génova, on milers de persones es van concentrar per a demanar la dimissió de Casado i del seu número dos, Teodoro García Egea, Díaz Ayuso ha agraït "els múltiples gestos d'afecte". Així, ha remarcat que seguirà amb la seua responsabilitat al capdavant de la Comunitat de Madrid.

També et pot interessar

stats