Arrimadas anuncia que Ciutadans tindrà llistes pròpies en les eleccions municipals i autonòmiques

Preguntada per una possible candidatura de María Muñoz a la presidència de la Generalitat, la líder liberal ha respost que "es complirà amb els estatuts"

Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans, atén els mitjans de comunicació a la Ciutat Fallera de València
Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans, atén els mitjans de comunicació a la Ciutat Fallera de València / À Punt NTC

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest diumenge que la formació comptarà amb llistes pròpies en les eleccions municipals i autonòmiques. Així s’ha expressat durant una visita a un taller a la Ciutat Fallera de València, després de l’acte de presentació de més de 50 candidatures municipals al nostre territori. 

La líder liberal ha donat "per fet" que la Comunitat Valenciana tindrà un candidat únic en les llistes autonòmiques, però no ha avançat cap nom i ha demanat paciència, perquè el partit ha de complir amb el procés d’elecció que estableixen els seus estatuts. Preguntada per una possible candidatura de la diputada estatal María Muñoz a la presidència de la Generalitat, Arrimadas ha remarcat que Ciutadans té "moltes persones que podrien ser bons candidats". 

Pel que fa a l’amenaça d’una OPA del Partit Popular al seu partit, la presidenta taronja ha etzibat que si als conservadors els agraden els seus candidats, "al maig poden votar la papereta taronja". Aquestes declaracions les ha fetes després que es publicaren informacions que afirmen que el PP voldria incorporar a les seues files la vicealcaldessa de Madrid Begoña Villacís, membre de Cs. 

Arrimadas ha reivindicat el paper de la formació que encapçala com a un "projecte propi, liberal, de centre" que es presenta com a alternativa a un bipartidisme que "descansa sobre els nacionalistes i extremistes". En aquesta línia, ha posat l’accent en el fet que el seu és un partit "net" sense cap cas de corrupció. 

Quant a les enquestes, la presidenta de Ciutadans ha remarcat que a la ciutat de València "multitud" d’elles indiquen que la llista de Fernando Giner serà decisiva. A més, ha recordat que "hi ha temps" perquè el procés de refundació que han posat en marxa "done més fruits".

També et pot interessar

stats