Ribó sobre la DIA per l'ampliació del port: "Les coses no van per mal camí"

L'alcalde de València valora que "s'estiga prenent de debò" la declaració d'impacte ambiental

Port de València
Port de València / Europa Press

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha valorat el fet que en aquest moment "ens prenguem de debò la declaració d'impacte ambiental (DIA) i les conseqüències mediambientals d'una possible ampliació del port de València". 

"Les coses no van per mal camí", ha dit Ribó en declaracions als mitjans abans del ple municipal de desembre, preguntat per la resposta del Ministeri de Transports en el Senat en la qual assegura que es comptarà amb els informes i resolucions ambientals favorables per a poder licitar les actuacions.

Ribó ha recordat que "el tema del port no entraria en el Consell de Ministres mentre no estiga clar el tema legal respecte a qui ha de determinar qui ha de fer una DIA o no".

"Crec que és important que en aquests moments el tema de la DIA s'estiga prenent de debò i la possibilitat que el Consell de Ministres autoritze o no aquestes obres depén d'això. A mi em sembla d'extrema importància i crec que les coses no van per mal camí", ha resolt, per a insistir que el tema "sembla que està agafant el màxim nivell". "Ja està en el Consell de Ministres".

També et pot interessar

stats