Alejandro Soler (PSPV): "Volem un partit més fort que marque els interessos d'Alacant"

El nou secretari general del PSPV d'Alacant vol contrarestar l'altaveu del PP en la Diputació traslladant als alacantins l'acció del govern central i de la Generalitat

19.01.2021 | Entrevista LNM Alejandro Soler

Des del passat diumenge el PSPV té nous líders provincials i el nou secretari general del PSOE a la província d'Alacant, Alejandro Soler, ha destacat a Les notícies del matí que vol impulsar un model de partit "dinàmic, obert, actiu i molt present en la societat". Que estiga permanentment en contacte amb la Generalitat i el govern d'Espanya per a "transmetre l'acció del govern reivindicant els interessos propis d'Alacant".

Considera que el PP té una gran presència mediàtica des de la Diputació, que vol contrarestar traslladant als alacantins la veu dels socialistes amb bona acció i l'esforç dels governs de Pedro Sánchez i Ximo Puig a les comarques del sud. "Volem que el partit estiga més fort i tinga una veu pròpia dels alacantins i marcar els interessos de la província d'Alacant".

L'objectiu és millorar els resultats per a guanyar als ajuntaments on no governen i aconseguir la Diputació d'Alacant.

El resultat de les votacions a Alacant ha sorprés per no ser exactament el candidat oficialista del president, Ximo Puig, el que va obtindre la victòria. El candidat de la direcció del partit era l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés.

Alejandro Soler ha explicat que a ell no li consta que hi haguera un candidat oficial i que la militància ha triat de manera lliure i que ha tingut els vots dels companys en un projecte i una campanya que ha recorregut tota la província.

També et pot interessar

stats