Agramunt adverteix que els autònoms perdran amb els pressupostos generals de l'estat

El senador del PP critica la conformitat del Consell

Agramunt adverteix que els autònoms perdran amb els pressupostos generals de l\'estat
Agramunt adverteix que els autònoms perdran amb els pressupostos generals de l'estat

El senador valencià, Pedro Agramunt, ha advertit aquest dilluns que els autònoms valencians perdran amb les mesures del govern espanyol, ja que "veuran incrementats el cost de les cotitzacions". En roda de premsa, Agramunt ha assenyalat que els més afectats pels pressupostos generals seran els treballadors.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que cada vegada que a Espanya governa el PSOE "perd l'economia i perden els treballadors". També ha apuntat que el PP va impulsar mesures per a protegir els autònoms, però "sempre que arriba el PSOE es produeix un desgast econòmic: recessió, atur i més problemes per als treballadors". En aquesta línia, ha explicat que el pròxim ple del Senat presentarà sis preguntes relacionades amb casos "molt qüestionats" i de temes relacionats amb el paper del govern en la configuració dels pressupostos generals de l'estat perquè "no sabem qui els redacta ni qui els negocia".

Així, el senador ha aclarit que el govern de Pedro Sánchez "pren el pèl als valencians" perquè en els pressupostos generals de l'Estat (PGE) "no inclouen les reivindicacions" de la Comunitat Valenciana i perquè dels 900 milions anunciats, 367 vindran de lliuraments a compte i liquidació; 250 de dèficit provinent del préstec i 250 de l'IVA. El senador ha retret al Consell la xifra dels PGE que han acceptat. Segons paraules d'Agramunt, es deixaran de rebre 600 milions, ja que el 2017 se’n destinaren 1.644 i enguany 900.

En aquest sentit, el senador del PP afirma que els pressupostos "vulneren la llei" perquè es presenten sense tindre aprovat el sostre de despesa, un element indispensable, a més de no haver sigut aprovats pel Senat. Per contra, Agramunt ha destacat que el Partit Popular proposa abaixar l'IRPF i s'enorgulleix de la gestió popular: "Amb el PP teníem un país que creixia al 3% i uns pressupostos aprovats, que són els vigents".

En aquesta línia ha destacat que són 19 plataformes en tot el país les que defensen la recuperació d'aquest servei nocturn i ha indicat que han arribat amb aquesta reivindicació al Congrés i a les Corts, a més d’haver presentat mocions en diferents ajuntaments. Ferrandis també ha assenyalat que hi ha una negociació oberta amb el Ministeri de Foment.

També et pot interessar

stats