Adrián Santos: “Aquelles persones que busquen mantindre la cadira, encantats que se’n vagen de Ciutadans”

La vicealcaldessa d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, ha remarcat que el seu compromís “amb els ciutadans” continuarà tota la legislatura

Adrián Santos, alcaldable de Ciutadans a la ciutat d'Alacant, aquest diumenge en un acte de precampanya
Adrián Santos, alcaldable de Ciutadans a la ciutat d'Alacant, aquest diumenge en un acte de precampanya / À Punt NTC

“Un secret de domini públic”. Així ha definit el candidat de Ciutadans a l’alcaldia d’Alacant i actual regidor d’Urbanisme, Adrián Santos, l’eixida de dos diputats de la formació en la Diputació d’Alacant. Segons l’edil, tant Javier Gutiérrez com Julia Parra “buscaran l’acomodament en algun altre lloc” i ja estan “amortitzats”. 

Santos ha emfasitzat que, “aquelles persones que busquen mantindre la cadira, encantats que se’n vagen del partit” i ha  avançat que la candidatura que encapçala comptarà amb “gent professional que prové de tots els àmbits”. Aquestes declaracions les ha fetes en un acte de precampanya que la formació ha organitzat aquest diumenge a la platja del Postiguet, en què no han participat ni la vicealcaldessa i regidora de Turisme, Mari Carmen Sánchez, ni altres dos companys del grup municipal. 

L’alcaldable taronja ha confirmat que no formaran part de les llistes perquè ells mateixos li comunicaren que volien abandonar el projecte al final del mandat. Sánchez ha remarcat aquest dissabte que no s’ha originat cap crisi al si del govern bipartit i que el seu compromís “amb els ciutadans d’Alacant” continuarà tota la legislatura. 

Pel que fa a l’opinió de la vicealcaldessa sobre l’eixida de Gutiérrez i Parra del partit autodefinit liberal, s’ha limitat a lloar la “gran tasca” dels que “segueix sentint com a companys”. 

També et pot interessar

stats