Abascal obrirà la campanya electoral de Vox a la plaça de l'Ajuntament de València

El president regional del partit, Ignacio Gil Lázaro, ha avançat que qualsevol persona podrà accedir a l’acte “sense necessitat de passar cap control”

Imatge d'arxiu del líder de Vox, Santiago Abascal
Imatge d'arxiu del líder de Vox, Santiago Abascal / À Punt NTC

El president de Vox, Santiago Abascal, obrirà la campanya electoral del 28M el divendres 12 de maig amb un míting obert en la plaça de l'Ajuntament de València, segons han avançat aquest dijous el secretari general de la formació, Ignacio Garriga, i el president regional del partit, Ignacio Gil Lázaro.

"Els dos dies emblemàtics en una campanya són els de l'obertura i el tancament. És per a nosaltres un grandíssim honor que el president nacional decidisca inaugurar la campanya a l'esplanada de les mascletaes en un acte obert, al qual podrà accedir qualsevol que estiga al carrer, sense entrar en un recinte, sense passar cap control", ha apuntat Gil Lázaro.

En declaracions als mitjans, Garriga ha denunciat la "pinça" al progrés que al parer seu exerceix el PSPV i Compromís en la Comunitat Valenciana i que "ha condemnat a València a no liderar l'esperança d'una regió d'oportunitats". "Els valencians tindran l'oportunitat de posar fi a la inseguretat, que ha crescut un 20% després de la pandèmia, a les polítiques climàtiques absurdes, a la instrumentalització de l'educació i a la imposició de manies lingüístiques", ha agregat.

Preguntat per possibles pactes electorals, Garriga ha insistit que Vox "no serà un fre per a la conformació de l'alternativa que Espanya mereix".

També et pot interessar

stats