Vox marca la llengua i la televisió com a "qüestions especialment pròpies" del programa valencià

El candidat a la presidència de la Generalitat Carlos Flores ha anunciat que presentarà dotze punts programàtics en els pròxims dies

Carlos Flores, candidat a la presidència de la Generalitat i
Carlos Flores, candidat a la presidència de la Generalitat, i Juan Manuel Badenas, candidat a l'alcaldia de la ciutat de València / À Punt NTC

Vox ha celebrat un acte preelectoral aquest dissabte de vesprada al Mercat de Colón de València, on el candidat a la presidència de la Generalitat Carlos Flores ha estat acompanyat de l'eurodiputat Jorge Buxadé; el candidat a l'alcaldia de la ciutat de València Juan Manuel Badenas, i el president de Vox València i diputat Ignacio Gil Lázaro.

Flores ha assegurat als micròfons d'À Punt que els pròxims dies "presentaran un programa articulat entorn de dotze punts principals" que inclourà “tots els aspectes que preocupen als valencians". Entre ells, s’ha referit a “la llibertat educativa i lingüística, el foment de l’agricultura i el comerç i la lluita contra l’agenda feminista radical”.

Aquest programa inclourà "les qüestions que ja han concentrat l’estratègia política durant els darrers anys, a més de totes aquelles que a la Comunitat Valenciana són especialment pròpies”, com “la qüestió de la llengua i la qüestió de la televisió”, ha afirmat Flores.

Cremen el cotxe de campanya en Canet d’en Berenguer 

El candidat de Vox a l'alcaldia de Canet d'en Berenguer (Camp de Morvedre), Juan Francisco Soriano, ha denunciat davant la Guàrdia Civil la crema del vehicle que estava utilitzant el partit ultra en la localitat per al repartiment de propaganda de campanya.

El vehicle havia sigut posat a la disposició de Vox pel número tres de la llista municipal per a dur a terme les labors de la campanya electoral.

També et pot interessar

stats