Abascal dona per superat al PP i vol encapçalar l'alternativa contra Sánchez

El líder de Vox insta els populars a resoldre ja els seus problemes per a conformar una alternativa al PSOE i defensa la presumpció d'innocència per a Ayuso

El líder de Vox, Santiago Abascal
El líder de Vox, Santiago Abascal / Europa Press

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha exposat els plans del seu partit davant la crisi del PP, partit al qual dona per superat en suport electoral, en remarcar que el "sorpasso" que cerca és el de Pedro Sánchez. Per la qual cosa insta els populars a resoldre ja els seus problemes per a conformar una alternativa al PSOE.

Abascal ha manifestat que no vol apel·lar al "vot útil" per a recaptar suports entre els desencantats del PP i expulsar així Pedro Sánchez de la Moncloa, convençut que Vox "molt prompte pot ser el primer partit dels espanyols".

Veu que hi ha una "majoria social" que comparteix un "programa de mínims" contra l'"amenaça" del separatisme i els altres mals que atribueix a l'executiu de coalició. Abascal ha descartat tornar a presentar una moció de censura contra Sánchez, el govern del qual ha insistit a definir com "un dels pitjors de tots els temps".

Reclama la presumpció d'innocència per a Ayuso

El president de Vox ha evitat fer sang amb les turbulències internes en el PP, però sí que ha denunciat el judici públic i mediàtic al qual s'està sotmetent la presidenta regional pels contractes del germà en la compra de mascaretes. Abascal ha reclamat la "presumpció d'innocència" per a la presidenta de la Comunitat de Madrid.

També et pot interessar

stats