Una mestra de Texas tanca el seu fill en el maleter per a fer-li una prova de covid i no contagiar-se

Ha quedat en llibertat després de pagar una fiança de 1.500 dòlars i ara haurà de triar si s'enfronta a un judici o arriba a un acord amb la Fiscalia.

Sarah Beam s'enfronta a càrrecs per negligència i maltractament infantil després de posar en risc al seu fill
Sarah Beam s'enfronta a càrrecs per negligència i maltractament infantil després de posar en risc al seu fill / Arxiu

Una professora de Texas, als Estats Units, haurà d'enfrontar-se als tribunals després de tancat el seu fill de 13 anys, en el maleter del cotxe perquè no volia contagiar-se de coronavirus. La dona s'enfronta a càrrecs per negligència i maltractament infantil després de posar en risc al seu fill.

Els fets es van produir dilluns passat 3 de gener a Texas, quan Sarah Beam, de 41 anys, va conduir fins a l'estadi Pridgeon de Houston amb sospites que el seu fill, de 13 anys, podria ser positiu en coronavirus. La dona va explicar als responsables de les proves de covid que havia portat al seu fill en el maleter per a evitar contagiar-se.

Els sanitaris van trobar al menor en males condicions en el maleter i van advertir a la policia. A més, van instar la mare que asseguera al xiquet en un seient per poder fer-li la prova PCR.

Gràcies al fet que les càmeres de seguretat van corroborar l'ocorregut, Sarah Beam va ser detinguda dissabte passat per posar en perill la vida del seu fill i diumenge va quedar en llibertat després de pagar una fiança de 1.500 dòlars.

Aquest dilluns es van presentar els càrrecs contra Beam, que haurà de triar si s'enfronta a un judici o arriba a un acord amb la Fiscalia.

Suport dels seus alumnes

La mestra ha rebut el suport dels seus alumnes del liceu de Houston, que han penjat cartells a sa casa assegurant que és una "heroïna sense capa". A causa dels fets, el centre ha decidit relegar-la de moment a tasques administratives.

Finalment, el seu fill va donar positiu en el test de coronavirus que li van realitzar els sanitaris, però té símptomes lleus i es troba en bon estat de salut.

També et pot interessar

stats