Una explosió de combustible en una regió de l'Azerbaidjan habitada per armenis deixa vint morts i més de 300 ferits

Nombrosos ferits estan en estat crític i, a més, hi ha molts desapareguts

Violenta explosió que ha deixat una vintena de víctimes i centenars de ferits, molts en estat greu
Violenta explosió que ha deixat una vintena de víctimes i centenars de ferits, molts en estat greu / Reuters

Vint persones mortes i vora 300 ferides, moltes d’elles en estat crític. És el tràgic balanç que deixa l’explosió d’un depòsit de combustible a la regió d'Alt Karabakh, habitada per armenis però pertanyent a l'Azerbaidjan, segons ha confirmat l'agència oficial armènia Armenpress. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’explosió, que va soprendre molts vehicles amb ciutadans que volien abandonar la regió després de la victòria militar d’Azerbaidjan.

“Desenes de persones que van resultar ferides a causa de l'explosió es troben en estat crític”, va indicar l'agència, que va precisar que set de les vint víctimes mortals van morir a l'hospital. Al rastre desolador de víctimes, s’afigen els desapareguts, dels quals no hi ha cap estimació oficial. "Hi ha molts desapareguts", va assenyalar una font sanitària a Armenpress.

El depòsit que ha esclatat està prop de la carretera que uneix la capital regional, Stepanakert (Jankendi, per als azerbaidjanesos), amb la ciutat d'Askeran.

El govern armeni ja ha anunciat l'enviament d'equips mèdics i medicines per a assistir els ferits, quasi tots ells amb cremades de diferent consideració.

També et pot interessar

stats