Un atac amb dron dels EUA mata cinc civils prop de l'aeroport de Kabul

Fonts del govern estatunidenc asseguren que l'explosió tenia com a objectiu un terrorista suïcida

Imatge del barri residencial en què ha ocorregut l'explosió
Imatge del barri residencial on ha ocorregut l'explosió / Reuters

Almenys cinc civils, tres dels quals xiquets, han mort aquest diumenge després d'una explosió en un habitatge prop de l'aeroport internacional de Kabul, on les forces internacionals duen a terme la fase final de les evacuacions.

L'explosió l'ha causada un coet que ha impactat en una casa situada en el districte 15 de la capital, en un barri residencial, segons fonts policials de la capital afganesa.

L'atac, del qual es desconeix l'autoria, ha ocorregut a escasses 24 hores de l'advertiment fet pel Pentàgon sobre "amenaces creïbles" contra la seua missió a l'Afganistan i dos dies després de la massacre que va causar la mort de més de 170 persones.

Els talibans, però, han acusat els EUA de dirigir el coet que ha causat la mort d'almenys cinc persones. L'atac de dron, segons fonts del govern estatunidenc, tenia com a objectiu un terrorista suïcida.

En menys de 48 hores venç el termini exigit pel grup que controla l'Afganistan perquè els nord-americans i els seus aliats abandonen per complet el país centreasiàtic.

També et pot interessar

stats