Tot preparat al Regne Unit per a dir adeu a Isabel II

La reina serà soterrada dilluns, 19 de setembre, però al llarg d'aquesta setmana les despulles faran parades als palaus de Buckingham i Westminster i al castell de Windsor

El funeral d'Isabel II tindrà lloc dilluns 19 de setembre / À Punt NTC | Olivier Hoslet (Efe)

Londres comença aquest dilluns una setmana històrica amb nombrosos actes per a acomiadar-se de la reina Isabel II. Encara que la monarca serà enterrada dilluns 19, les despulles recorreran tres llocs emblemàtics de la capital anglesa fins a descansar finalment al palau de Windsor, juntament amb les de la família.

Així, a última hora de dimarts, el cos d'Isabel II volarà fins al palau de Buckingham, residència oficial dels monarques a Londres. El dimecres, el fèretre es traslladarà en processó fins al palau de Westminster, seu del Parlament britànic. Allí s'instal·larà una capella ardent perquè tota la ciutadania puga acudir-hi a acomiadar-se d'ella.

Finalment, dilluns serà el funeral a l'abadia de Westminster, on es donaran cita nombrosos líders mundials i l'elit del Regne Unit. Serà l'última parada abans d'arribar al castell de Windsor.

També et pot interessar

stats