Rússia pateix mil baixes en un dia i ja són 308.000 els soldats russos morts, segons Ucraïna

Bona part de les baixes i pèrdues de material russes es produeixen als voltants de la localitat d'Avdíivka, a la província oriental de Donetsk

Soldats ucraïnesos en primera línia del front
Soldats ucraïnesos en primera línia del front / Twitter: @ZelenskyyUa

Les forces russes han patit durant la jornada de dimecres en el camp de batalla més d'un miler de baixes, segons el balanç de dijous oferit per l'Estat Major ucraïnés.

Amb les mil pèrdues de personal registrades en les últimes 24 hores, les baixes russes que comptabilitza Kíiv superen ja les 308.000.

Segons l'Estat Major ucraïnés, Rússia també va perdre aquest dimecres quinze tancs, díhuit vehicles de combat blindats i 36 sistemes d'artilleria, entre un altre equipament militar.

Bona part de les baixes i pèrdues de material russes es produeixen als voltants de la localitat d'Avdíivka, a la província oriental de Donetsk. Els russos tracten d'envoltar Avdíivka atacant des del nord, l'est i el sud

Segons el comunicat de guerra de l'Estat Major de Kíiv, les forces ucraïneses han repel·lit durant les últimes 24 hores més de deu atacs russos en aquella part del front.

També et pot interessar

stats