El raper rus Walkie T se suïcida per a evitar ser reclutat en la guerra contra Ucraïna

"No puc i no vull portar el pecat d'assassinat en l'ànima", ha dit l'artista, que tenia 27 anys, en un vídeo publicat abans de saltar des d'un edifici

Vídeo publicat per Walkie T abans de suïcidar-se
Vídeo publicat per Walkie T abans de suïcidar-se / Walkie T

Ivan Petunin, un raper rus conegut pel nom artístic Walkie T, s'ha llevat la vida com a senyal de protesta per les mobilitzacions obligatòries que s'estan fent a Rússia i que afecten al voltant de 300.000 reservistes.

El cantant va saltar aquest divendres des d'un edifici de la ciutat de Krasnodar. Abans de la seua mort va publicar al seu canal de Telegram un vídeo en el qual li deia als fans que "si esteu veient aquest vídeo és perquè no estic viu".

En la publicació, el raper, que havia servit l'exèrcit rus en el passat, explicava que "no estava preparat per a matar" i que no "podia ni volia" dur "el pecat de l'assassinat en la meua ànima". Petunin gaudia actualment d'un indult de la mobilització perquè estava en tractament psiconeurològic, però estava convençut que "en els pròxims dies la mobilització parcial es convertirà en una mobilització total".

En el vídeo, el raper demana disculpes a la gent que l'estima, però conta que per a ell "matar una persona" és una cosa "que no puc fer" i que no té dret "a agafar una metralladora i disparar a la gent". Per això considerava que la seua mort es tractava de la seua "última acció de protesta".

També et pot interessar

stats