Pas avant de Britney Spears cap a la llibertat: son pare renuncia a la tutela 13 anys després

Encara que la figura legal de la tutela no desapareix, hi deixa fora la seua família

Manifestació en defensa de la llibertat de Britney Spears
Manifestació en defensa de la llibertat de Britney Spears / Reuters

Jamie Spears, pare de Britney Spears, ha renunciat a seguir com a tutor legal de la cantant, una posició que ostentava des de fa més de 13 anys, a través de la qual va arribar a controlar tots els aspectes de la seua vida.

 

En uns documents entregats al Tribunal Superior de Los Angeles, el pare de l'artista confirma que està d'acord de delegar la funció a una altra persona, cosa que no anul·laria per complet la tutela de Britney, però hi deixaria fora la seua família.

La renúncia del pare arriba menys d'un mes després de convertir-se l'advocat Mathew Rosengart en el representant de Britney, després de la dimissió de l'anterior advocat designat.

A més, el nou representant ja està investigant la gestió de les finances pel progenitor, ja que hauria trobat suposadament alguns pagaments injustificats a promotors quan la cantant es va retirar dels escenaris.

“Esperem continuar la nostra investigació sobre la conducta del senyor Spears durant els últims 13 anys, durant els quals va rebre milions de dòlars de l'herència de la seua filla, i espere prendre la declaració jurada del senyor Spears en un futur pròxim", ha manifestat Rosengart.

Jamie Spears, que ha assegurat que només busca "el millor interés de la seua filla", ha avançat que col·laborarà per a traspassar les pròpies competències a un nou tutor.

Pas avant en la supressió de la tutela

És un pas avant per a la voluntat de Britney, la prioritat principal de la qual era que son pare quedara fora de la tutela, encara que la seua voluntat és posar-li fi del tot.

Rosengart ha demanat que un assessor financer reemplace el pare de la cantant en el control de les finances, ja que els aspectes mèdics estan supervisats per l'advocada Jodi Montgomery, l'única que segueix implicada en el cas.

També et pot interessar

stats