Kate Middleton reapareix per primera vegada en públic des que va anunciar el seu càncer

La princesa de Gal·les ha saludat al costat de la resta de la família reial al balcó del palau de Buckingham

Primera reaparició de Kate Middleton / Hollie Adams (Reuters)

La princesa de Gal·les, Kate Middleton, ha reaparegut en públic este dissabte amb motiu de la desfilada en honor de l'aniversari del rei Carles III, el Trooping the Colour. Esta ha sigut la primera aparició que fa en un acte des que va anunciar el mes de març que està rebent un tractament de quimioteràpia per a combatre el càncer que pateix i l'operació abdominal a la qual es va sotmetre al gener.

Este divendres feia un comunicat en la xarxa social X en la qual agraïa les mostres d’afecte rebudes durant els dos últims mesos i anunciava que, malgrat no haver superat la malaltia i continuar en tractament, apareixeria en l’acte en honor al rei Carles III d’este dissabte.

A bord d'un cotxe negre, Middleton ha arribat al palau de Buckingham acompanyada del marit, el príncep Guillem, i els seus tres fills a la ciutat de Londres. Poc després d'arribar-hi, la princesa, de 42 anys, s'ha desplaçat en una carrossa en el Trooping the Colour al costat dels fills, Jorge, Carlota i Luis, mentre que el seu marit ho ha fet a cavall.

A més, la princesa de Gal·les ha eixit també a saludar al costat de la resta de la família reial al balcó del palau de Buckingham.

També et pot interessar

stats