Kate Middleton reapareixerà dissabte en la desfilada de l'aniversari de Carles III

Serà la primera aparició oficial en públic des que el març anunciara que pateix càncer

Aparició de Kate Middleton en la seua publicació a les xarxes socials
Aparició de Kate Middleton en la seua publicació les xarxes socials / Instagram: @princeandprincessofwales

La princesa Caterina de Gal·les assistirà este dissabte al costat de la seua família a la cerimònia que celebra l'aniversari del rei Carles III, el Trooping the Colour. Serà la primera aparició oficial en públic des que el març anunciara que pateix càncer.

La mateixa Caterina, dona de l'hereu de la corona britànica, Guillem, ha informat de la seua reaparició en un missatge escrit difós pel Palau de Kensington —la seua residència oficial— al costat d'una foto recent, en el qual ha dit que en la desfilada militar l'acompanyaran el marit i els tres fills: Jordi, Carlota i Lluís.

A més, la princesa de Gal·les ha explicat que, malgrat que el seu tractament de quimioteràpia continuarà durant els pròxims mesos, confia a poder estar present en algunes activitats públiques més este mateix estiu. “Tinc ganes d'assistir a la desfilada per l'aniversari del rei este cap de setmana amb la meua família i espere unir-me a uns quants compromisos públics durant l'estiu, però sabent que no he eixit de perill encara", escriu.

Després de declarar-se impressionada per la quantitat de missatges de suport que ha rebut, la princesa diu que està fent “bons progressos”, però recorda que, com saben tots els pacients que se sotmeten a quimioteràpia “hi ha dies bons i dies roïns”.

“El meu tractament segueix i ho farà durant uns mesos més. En els dies que em sent prou bé, és una alegria implicar-me en la vida escolar, passar temps personal amb les coses que em donen energia i positivisme, així com començar a fer alguna cosa de treball des de casa”, afig.

També et pot interessar

stats