Kate Middleton anuncia que pateix càncer

La princesa britànica ha assegurat en un vídeo que ja ha començat un tractament de "quimioteràpia preventiva"

Kate Middleton en un fragment del vídeo
Kate Middleton en un fragment del vídeo / X: @KensingtonRoyal

La princesa Caterina de Gal·les, esposa de l'hereu a la corona britànica, Guillem, ha anunciat aquest divendres en un vídeo que li han diagnosticat un càncer i que ja ha començat un tractament de "quimioteràpia preventiva". Amb aquest anunci acaba amb dies d'especulacions sobre els motius de la seua absència en actes públics.

"Al gener, em vaig sotmetre a una important cirurgia abdominal a Londres i aleshores es creia que la meua malaltia no era cancerosa. La cirurgia va tindre èxit. No obstant això, les proves després de l'operació van evidenciar que hi havia hagut càncer. Per tant, el meu equip mèdic va recomanar que em sotmetera a un tractament de quimioteràpia preventiva i em trobe ara en les seues fases inicials", ha dit Catalina.

Carles III diu estar “molt orgullós” de la valentia de Kate 

El rei Carles III ha manifestat que se sent "molt orgullós" de la seua nora "de la seua valentia per parlar com ho va fer" sobre el seu diagnòstic de càncer. El monarca, que també pateix un càncer, roman en estret contacte amb la seua "benvolguda nora", assenyala un comunicat divulgat pel palau de Buckingham, residència de la família reial.

Els ducs de Sussex, Enric i Meghan, també han fet una declaració pública i han desitjat a la princesa de Gal·les que siga capaç de curar-se "de forma privada i en pau" del càncer. "Desitgem salut i curació per a Caterina i la família, i esperem que siguen capaces de fer-ho de forma privada i en pau", ha assenyalat la parella, resident als Estats Units, a través d'un comunicat difós pels mitjans britànics.

També et pot interessar

stats