Estat Islàmic reivindica el doble atemptat que ha deixat un mort i huit ferits a Tunis

Els atemptats es produeixen a quatre mesos d'unes eleccions presidencials i legislatives que es consideren crucials per al futur del país.

Policia a la zona on s'ha produït l'esclat
Policia a la zona on s'ha produït l'esclat / Reuters

El grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat a través de l'agència de notícies Amaq el doble atemptat aparentment suïcida perpetrat aquest dijous en dos punts diferents de Tunis, la capital de Tunísia, i que ha deixat almenys un agent de policia mort i huit persones ferides.

El primer i més greu dels atacs s'ha produït poc abans del migdia al cèntric carrer Charles de Gaulle, pròxim a l'ambaixada blindada de França, quan un home s'ha abalançat contra un cotxe de policia que patrullava la zona.

Quasi al mateix temps, un segon kamikaze ha fet esclatar un paquet d'explosius al costat d'una caserna de les forces especials de la lluita antiterrorista, al barri de la capital d'Al Gorjani.

Aquest és el primer atac que sacseja la capital des que el passat octubre una jove de 20 anys causara 15 ferits en fer esclatar la càrrega que portava en una bossa enfront d'una patrulla de la policia, a la cèntrica avinguda Habib Bourguiba, també prop de l'ambaixada de França.

Els atemptats es produeixen tot just quatre mesos abans d'unes eleccions presidencials i legislatives que es consideren crucials per al futur del país.

També et pot interessar

stats