Detingut l'actor Jay Johnston per la seua implicació en l'assalt al Capitoli

A Johnston se l'acusa d'un delicte greu d'obstrucció a l'acció d'oficials durant un disturbi civil, i altres delictes menors durant l'assalt a la seu del Congrés

L'actor durant l'assalt al capitoli
L'actor Jay Johnston durant l'assalt al Capitoli dels EUA / FBI

L'actor Jay Johnston, conegut per programes com Mr. Xou With Bob and David i Bob's Burgers, ha sigut detingut a Califòrnia acusat de disturbis en l'atac del 6 de gener de 2021 contra el Capitoli dels Estats Units.

A Johnston se l'acusa d'un delicte greu d'obstrucció a l'acció d'oficials durant un disturbi civil, i altres delictes menors.

Documents judicials apunten al fet que l'actor hauria robat l'escut d'un policia de l'FBI durant l'assalt a la seu del Congrés per part d'una turba de seguidors de l'expresident Donald Trump.

Fins i tot existeix material de vídeo en el qual Johnston va ser captat espentant la policia i ajudant els avalotadors que van atacar als agents que custodiaven el recinte.

Després que es fera pública la seua participació en l'altercat, Johnston va ser expulsat del programa Bob's Burger, en el qual donava la veu al personatge Jimmy Pesto. L'únic treball que ha tingut en la indústria com a actor va ser en la pel·lícula Wing Dad, de Lucas Astrom.

El 6 de juny unes 10.000 persones es van manifestar enfront del Capitoli i prop de 800 van irrompre en l'edifici del Congrés per a intentar frenar la ratificació del triomf de Joe Biden en les eleccions presidencials en les quals es va imposar a Trump.

També et pot interessar

stats