Els carabiners intercepten a Milà una carta per al papa Francesc amb tres bales

El sobre conté tres bales de calibre de 9 mil·límetres i un missatge relatiu a l'últim cas de les operacions financeres al Vaticà

El Papa Francisco I a Roma
El papa Francesc I a Roma

Els carabiners de Milà, nord d'Itàlia, han interceptat aquest dilluns una carta dirigida al papa Francesc que contenia tres bales, segons han confirmat fonts del cos militar.

La carta l'han interceptada en el centre de classificació postal de Peschiera Borromeo, a la província de Milà, i immediatament han intervingut els carabiners del departament de San Donato Milanese, que han obert una investigació amb l'autorització de la fiscal adjunta de Milà, Alessandra Cerreti.

Segons el diari Corriere della Sera, la carta conté tres bales de calibre de 9 mil·límetres i un missatge relacionat amb l'últim cas de les operacions financeres al Vaticà, sobre el qual fa alguns dies es va obrir un juí contra diverses persones entre les quals hi ha el cardenal Angelo Becciu.

L'agència Adnkronos ha informat que la carta es va enviar des de França i el destinatari estava escrit amb bolígraf però a penes llegible, encara que es podia identificar: "Papa - Ciutat del Vaticà, Piazza S. Pietro a Roma".

També et pot interessar

stats