Brussel·les adverteix Elon Musk que necessita més personal per a complir amb les normes europees

El missatge de la Comissió ha arribat pocs dies després de tancar Twitter la seua oficina a la capital europea

Elon Musk ha sigut l'objecte de diversos mems on la gent s'acomiada de Twitter
Elon Musk, nou propietari de Twitter, en una imatge amb el logo de la companyia / Sophie Dodd @SickOfSuburbia

El comissari europeu de Mercat Interior, Thierry Breton, ha demanat aquest dimecres al propietari de Twitter, Elon Musk, que la companyia destine “suficients recursos humans” per a complir amb les noves regles de la Unió Europea sobre control de continguts. La petició arriba després que Musk ha acomiadat milers de treballadors de la companyia a través d'un correu electrònic a principis de novembre.

“Twitter haurà d'implementar polítiques transparents als usuaris, reforçar significativament la moderació de contingut i protegir la llibertat d'expressió”, ha dit Breton després d'una conversa per videoconferència amb Musk. A més, l'ha instat a abordar la desinformació amb determinació i limitar la publicitat dirigida. “Tot això requereix suficient intel·ligència artificial i recursos humans", li ha advertit el comissari.

El missatge de la Comissió ha arribat pocs dies de tancar Twitter la seua oficina a Brussel·les com a part dels acomiadaments que està duent a terme el magnat. Aquesta decisió empresarial ha generat dubtes a la capital comunitària sobre la capacitat de la xarxa social de complir amb les noves normes europees.

També et pot interessar

stats