Bolaños: "El papa ha passat molt bona nit"

Francesc I pateix una infecció respiratòria i està ingressat des d'aquest dimecres en un hospital de Roma

Estatua de Joan Pau II davant de l'hospital on està ingressat Francesc I
Estatua de Joan Pau II davant de l'hospital on està ingressat Francesc I / Reuters

El ministre de Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Félix Bolaños, ha assegurat que el papa Francesc, que es troba hospitalitzat per una infecció respiratòria, "ha passat molt bona nit".

"És la informació que m'han traslladat", ha indicat Bolaños en declaracions als mitjans de comunicació en la presa de possessió del nou delegat del govern a Madrid, Francisco Martín. Bolaños ha aprofitat també per a transmetre al pontífex el desig del Govern d'Espanya "que es recupere com més prompte millor i torne a l'activitat normal".

El ministre també s'ha referit a l'acord aconseguit amb la Conferència Episcopal que suposarà renunciar per part de l'Església a l'exempció de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres. Bolaños ha posat en valor que, arran d'eixe acord, "totes les entitats sense ànim de lucre tenen el mateix règim fiscal a Espanya". "Ahir van acabar els privilegis fiscals de l'Església catòlica i el règim fiscal és el mateix per a tots", ha indicat el dirigent polític, ha explicat.

També et pot interessar

stats