Austràlia acomiadarà amb música Olivia Newton-John

El país prepara un concert homenatge, en una data encara per determinar, per a retre homenatge a l’artista, que hi va passar la infància

L'artista Olivia Newton-John en una imatge del 1973
L'artista Olivia Newton-John en una imatge del 1973 / Efe

Austràlia, país on va créixer l’actriu Oliva Newton-John, l’acomiadarà amb un funeral oficial en forma de concert. Així ho han confirmat les autoritats locals, que encara no han confirmat la data en què se celebrarà aquest homenatge pòstum.

"Serà més un concert que un funeral. Serà una celebració apropiada per a una vida tan rica i generosa", va dir el cap de govern de l'estat sud-oriental de Victòria, Daniel Andrews, en declaracions a la cadena pública australiana ABC.

La família "commoguda" per la proposta

Els detalls de l'acte oficial, que encara no té data ni un programa determinat, ni tampoc es coneix el lloc concret, seran abordats amb la família de Newton-John, que es va sentir "commoguda" davant de la proposta, segons va admetre Andrews.

La protagonista de Grease va faltar dilluns, als 73 anys, al seu ranxo de Califòrnia. La seua família comunicava la notícia a través de les xarxes socials, però demanava respectar la privacitat en el comiat.

L’artista, encara que va nàixer al Regne Unit, va passar la seua infància a Melbourne, la capital de l'estat de Victòria. De fet, aquesta ciutat és seu d’alguns dels projectes que va impulsar la mateixa Olivia Newton-John, com el Centre d'Investigació i Benestar del Càncer Olivia Newton-John.

Precisament les seus d’aquesta entitat es van il·luminar dimarts de rosa en el seu honor en un gest d’homenatge cap a la seua impulsora.

No obstant això, la recordada protagonista de Grease serà soterrada a la ciutat nord-americana on va viure amb el seu marit, segons ha comunicat la seua neboda australiana, Totti Goldsmith, a la cadena australiana Nine.

També et pot interessar