Mor Olivia Newton-John als 73 anys

El seu nom va quedar immortalitzat a Hollywood en protagonitzar el musical Grease al costat de John Travolta 

L'actriu i cantant Olivia Newton-John junt a John Travolta en 'Grease'
L'actriu i cantant Olivia Newton-John, junt amb John Travolta en 'Grease' / Europa Press

La cantant i actriu australiana d'origen britànic Olivia Newton-John ha mort aquest dilluns als 73 anys. Segons ha informat una publicació en el seu compte d'Instagram, ha mort “pacíficament” al seu ranxo al sud de Califòrnia envoltada de familiars i amics. 

Encara que Newton-John va desenvolupar la seua carrera en el món de l'espectacle com a cantant, amb èxits com If not for you, Let me be there i Have you never been mellow, el seu nom va quedar immortalitzat a Hollywood en protagonitzar el musical Grease al costat de John Travolta. 

Tal com es destaca en la publicació en les xarxes, Olivia “ha sigut un símbol de triomfs i esperança durant més de trenta anys compartint el seu viatge amb el càncer de mama”. Familiars i amics demanen que, en lloc de flors, es faça una donació en memòria a la seua lluita a la fundació que duia el seu nom. 

A l'estrela li van diagnosticar càncer de mama el 1992 i va aconseguir mantindre el tumor en remissió fins al 2017, quan els metges van veure que se li havia escampat a altres parts del cos i va haver de cancel·lar una gira acabada d'anunciar. Fins llavors, Newton-John s'havia mantingut activa amb diverses aparicions i espectacles, com una residència de concerts a Las Vegas que es va prolongar durant 2014 i 2015.

La cantant va començar en el món de la música en la dècada dels seixanta, però el primer acostament a les llistes d'èxits no es va donar fins al 1971, amb la seua versió d’If not for you, un senzill escrit per Bob Dylan, que també va gravar George Harrison.

Després de col·laborar amb estreles de l'època com Cliff Richard, Newton-John va guanyar el seu primer Grammy el 1973 per l'àlbum debut Let me be there, en la categoria de música country.

Al llarg de la carrera, que després es va inclinar més cap al pop, la cantant va aconseguir cinc números u en les llistes nord-americanes, incloent-hi els seus clàssics Physical, Have you never been mellow i You're the one that I want, aquest últim part de la banda sonora de Grease.

Newton-John va ser fitxada per a donar vida a Sandy Olsson, la parella de Danny Zuko (John Travolta) en Grease (1978), l'adaptació a la pantalla gran de l'obra de Broadway que es va convertir en la pel·lícula musical més taquillera del segle XX.

També et pot interessar

stats