Augmenten a 35 els morts per l'atac rus a dos blocs d'apartaments a Dnipró

L'impacte del míssil ha destruït 72 apartaments i ha deixat danys en més de 230 habitatges. Hi ha també 75 ferits i 35 desapareguts

Imatges captades amb dron sobre l'edifici de Dnipró afonat per l'impacte d'un míssil rus / Reuters

Les víctimes mortals pel llançament d'un míssil rus contra un edifici residencial a la ciutat de Dnipró han augmentat a 35, entre ells dos xiquets, mentre que els ferits pugen a 75, segons han informat aquest dilluns les autoritats ucraïneses.

El cap de l'administració militar de la regió de Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko, en un comunicat recollit per Ukrainska Pravda, ha assegurat, a més, que encara estan buscant 35 residents en la torre d'apartaments i el destí dels quals es desconeix.

El responsable militar ha explicat que entre els enderrocs s'han rescatat 75 persones ferides, entre les quals hi havia 14 xiquets, i que 39 més van resultar il·leses.

En l'atac rus, un edifici residencial va rebre aquest dissabte l'impacte d'un míssil de llarg abast Raduga KH-22, dissenyat per a ser utilitzat contra portaavions i que pot portar tant ogives convencionals com nuclears.

L'impacte del míssil ha destruït un total de 72 apartaments corresponents a dos blocs d'escales i ha deixat danys en més de 230 habitatges. A l'edifici viuen 1.100 veïns.

Les autoritats de la ciutat de Dnipró han declarat tres dies de dol per les víctimes de l'atac rus.

També et pot interessar

stats