Almenys sis morts i 35 ferits en un atac ucraïnés a la regió russa de Bélgorod

Rússia pren Otxerètine, a l'est d'Ucraïna, la quarta localitat capturada per les tropes russes en els últims deu dies en l'autoproclamada república popular de Donetsk

Soldats ucraïnesos en el camp de batalla
Soldats ucraïnesos al camp de batalla / X: @ZelenskyyUa

Almenys sis persones han mort i 35 han resultat ferides en un atac ucraïnés amb drons a la regió fronterera russa de Bélgorod, segons informen este dilluns les autoritats locals. L'incident va tindre lloc prop del llogaret de Beriozovka.

El governador de Bélgorod, Viatxeslav Gladkov, ha dit que els aparells no tripulats han colpejat uns vehicles que transportaven treballadors d'una empresa agroindustrial.

"Sis persones han mort en el lloc a causa de les lesions rebudes, i 35, segons dades preliminars, han resultat ferides", ha escrit Gladkov en Telegram.

Segons les autoritats de Bélgorod, totes les víctimes treballen en l'empresa Agro-Belogorie, especialitzada en la producció de carn de porc.

Rússia pren la localitat de Otxerètine, a l'est d'Ucraïna

D'altra banda, les tropes russes ja controlen per complet la localitat de Otxerètine, a l'est d'Ucraïna, segons va informar este diumenge el ministeri de Defensa de Rússia.

Otxerètin és la quarta localitat capturada per les tropes russes en els últims deu dies en l'autoproclamada república popular de Donetsk, annexionada per Rússia el setembre del 2022.

Amb anterioritat, el comandament militar rus va informar ue les seues forces havien pres el control de les localitats de Novobakhmutivka, Seménivka i Berditxiv, totes entre 5 i 10 quilòmetres al nord d'Avdíivka, bastió ucraïnés capturat al febrer.

També et pot interessar

stats