2.600 quilos d'aliments i materials per a l'Estació Espacial Internacional

SpaceX ha llançat amb èxit un coet i una càpsula de càrrega per al subministrament de productes als tripulants de la ISS.

Èxit en el llançament d'un coet i una càpsula de càrrega d'SpaceX per al subministrament de productes als tripulants de la ISS
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
Lorena Hernández
À Punt
Maria Ramírez
03 d'abril 2018 - 12:10

Aliments, material per a investigació i maquinari informàtic. Són alguns dels productes que transporten la nau Dragon i el coet Falcon 9 cap a l'Estació Espacial Internacional (ISS). La càpsula està carregada amb prop de 2.600 quilos d'aliments, productes i experiments científics, que serviran per a estudiar les tempestes elèctriques i avaluar el desenvolupament de fàrmacs a l'espai.

Aquesta és la segona vegada que la companyia realitza una missió de proveïment reutilitzant tots els components de la llançadora i de la nau. La primera missió per a la NASA en què SpaceX va reutilitzar els dos components per a anar al lloc orbital va ser al desembre de 2017.

La filosofia d'SpaceX consisteix a reduir el cost de les missions espacials reutilitzant els seus coets i altres components costosos després de cada llançament en comptes de deixar-los caure en l'oceà. 

La d'aquest dilluns és la 14a missió de proveïment d'aquesta companyia per a la NASA. Està previst que la Dragon s'acoble a l'Estació Espacial Internacional aquest dimecres, i que romanga en òrbita durant prop d'un mes per a després tornar a la Terra.

També et pot interessar

stats