10 persones mortes en un tiroteig a Ohio

Les autoritats de Texas confirmen 20 morts i 26 ferits en un altre tiroteig a El Paso.

Concentracions en rebuig del tiroteig de El Paso

10 persones, entre elles el tirador, han mort en tiroteig ocorregut prop del centre de la ciutat estadounidenca  de Dayton, Ohio, que almenys ha deixat 16 persones ferides.  Aquestes dades les ha oferides la policia en el seu compte de Twitter.

Menys de 24 hores després del titoreig massiu de Texas 

Les autoritats de Texas han confirmat que 20 persones han mort en el tiroteig que es va produir ahir de vesprada en un centre comercial d’El Paso, a Texas, i que 26 més en van resultar ferides. A més, han assenyalat que el presumpte assassí, que van detindre dissabte, és un home de 21 anys.

L’autor dels fets es va entregar als agents de policia al mateix centre comercial sense resistir-se. Segons les primeres investigacions, tot apunta que aquest tiroteig podria estar lligat a “un delicte d’odi” tot i que encara no se’n tenen més detalls. 

Amb aquest atac ja són 249 els tirotejos massius d’aquestes característiques als Estats Units des de principi d’any. La setmana passada en va haver un altre en un festival gastronòmic a California on van morir quatre persones.

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha qualificat aquesta matança com un “acte de covardia” en el seu compte de Twitter. 

També et pot interessar

stats