Moncofa i Vinaròs, les poblacions amb els lloguers d'estiu més assequibles d'Espanya

La gran quantitat de vivendes que va deixar al municipi el boom de la construcció permet oferir cases més barates

Els pisos a l'estiu són més barats a Moncofa i Vinaròs / À Punt NTC

El pla d'estiu per a moltes famílies és disfrutar d’un apartament a vora mar. La costa de Castelló compta amb un dels lloguers més assequibles d’Espanya, segons l'informe d'una empresa de taxació de vivendes, que situa els municipis de Moncofa (Plana Baixa) i Vinaròs (Baix Maestrat) al capdavant dels apartaments més econòmics.

En estos municipis es poden trobar apartaments a uns 200 metres de la platja que es lloguen per vora una mitjana d'un miler d'euros durant una quinzena al mes de juliol. Amb un preu de 500 euros a la setmana, Moncofa pot presumir de tindre un dels lloguers de costa més barats d’Espanya, comparat amb altres zones turístiques d'Alacant o, fins i tot, d'altres autonomies, com Andalusia.

La raó està en la gran quantitat de vivendes que va deixar al municipi el boom de la construcció. Segons l'alcalde de Moncofa Wenceslao Alós, "ara formen part d'eixe parc de vivenda a preu assequible".

La província, a més, conté la pujada de preus d’este estiu: un 5% enfront de la mitjana, d’un 10%. Francisco Nomdedeu, president del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària, ha aclarit que normalment es tracta "d'apartaments menuts, d'una o dos habitacions".

Juntament amb Moncofa, Vinaròs és altre dels municipis que ofereix més bons preus. La gent d'Aragó ha escollit esta zona per a passar l'estiu per la proximitat a preus assequibles. En canvi, els preus es multipliquen per dos en localitats amb més tradició turística, com Benicàssim (Plana Alta) o Peníscola (Baix Maestrat).

També et pot interessar

stats