L'Agència Tributària torna 601 milions als contribuents valencians, un 12,5% més que el 2023

L'opció presencial per a presentar la declaració ja no és la més demandada, guanya terreny la telemàtica i telefònica 

Contribuents, en una imatge d'arxiu, presenten la declaració de la renda / À Punt NTC

L'atenció presencial amb cita prèvia per a fer la declaració de la renda ha començat este dilluns en un total de 68 punts distribuïts per tota la Comunitat Valenciana. Es tracta de la tercera fase d'una campanya que, fins al moment, ha tornat als contribuents valencians 601 milions d'euros, un 12,5% més que l'any passat. “Hem ampliat de forma significativa els punts d’atenció directa per al mes de juny, passant de 25 l’any passat a 68 enguany. Reforcem la proximitat i la possibilitat que la gent puga accedir als municipis a fer la declaració”, explica Ruth Merino, consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública. 

Les persones majors són les que més demanen cita per a anar en persona a fer la declaració de la renda. En total, més de 2.600.000 valencians presentaran la declaració de la renda a la Comunitat Valenciana. “És gent més major que necessita suport. La bretxa digital existeix i nosaltres hem de donar el servei adaptat a cada ciutadà”, assegura la directora general de l’Agència Tributària Valenciana, Sonia Díaz. 

Però l'opció presencial ja no és la més demandada. De fet, més d'1.600.000 ciutadans de la Comunitat Valenciana ja han presentat la declaració de la renda. Per als que ja l'han presentada, enguany està la novetat de la declaració ''complementària a un clic" que permet rectificar sense sanció, i durant el període voluntari, qualsevol errada en la declaració de la renda.

També et pot interessar

stats