Els viatges de l'Imserso, a la venda des del 16 de desembre a la Comunitat Valenciana

El popular programa turístic destinat a la tercera edat tornarà després d'un any en blanc per la pandèmia

Tres persones majors a la platja de la Malva-rosa de València
Tres persones majors a la platja de la Malva-rosa de València / Ivan Terron (Europa Press)

Els viatges de l'Imserso per a la temporada 2012-2022 començaran a comercialitzar-se a partir del 16 de desembre a la Comunitat Valenciana. És la data que ha confirmat aquest divendres el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 després de comprovar que no s'ha presentat cap recurs contra l'adjudicació del popular programa turístic destinat a la tercera edat

La venda en el territori valencià arranca amb un parell de dies de retard respecte d'altres autonomies com ara les Canàries, Catalunya o les Balears, on les vendes s'inicien els dies 14 i 15 de desembre. Es podran reservar més viatges sempre que hi haja places vacants a partir de l'endemà passat des que comencen a comercialitzar-se els paquets en cada comunitat, recorda l'Imserso.

Dimecres passat va concloure el termini legal per a presentar recurs contra l'adjudicació dels viatges davant del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals sense que cap empresa haja fet el pas. El programa turístic supera així l'últim tràmit previ a la venda i tornarà després d'un any de parada a causa de la crisi sanitària del coronavirus. 

Aquest divendres s'ha activat el procés perquè s'envien les cartes als usuaris del programa, que previsiblement les rebran la setmana vinent.

Tant les agències de viatges com la patronal hotelera han criticat el retard enguany en la tramitació i adjudicació del programa de l'Imserso, que es va suspendre en 2020. 

També et pot interessar

stats