Ixen a la venda els bitllets de baix cost d'Avlo entre València i Madrid

Segons Renfe, en hora i mitja s’han venut més de 10.000 bitllets, amb pics en el web de més de 500 usuaris per minut

Presentació del nou servei ferroviari de Renfe AVLO, el 23 de juny de 2021, a Madrid
Presentació del nou servei ferroviari de Renfe Avlo, el 23 de juny de 2021, a Madrid / Jesús Hellín (Europa Press)

Renfe posa ja a la venda els bitllets del nou servei d'alta velocitat de baix cost (Avlo) entre València i Madrid. L'operador recorda que els preus van des de set euros i que es preveu una tarifa bàsica de cinc euros per als menors de 14 anys que viatgen acompanyats d'un adult. Els bitllets es poden adquirir en els webs http://avlorenfe.com i http://renfe.com.

En la primera hora en què s’han posat a la venda els bitllets, el web s’ha saturat per l’allau de peticions. En una publicació a Twitter, Renfe han demanat disculpes als usuaris per la saturació i ha assegurat que en només hora i mitja s’han venut més de 10.000 bitllets, amb pics de més de 500 usuaris per minut i més de 30.000 usuaris simultanis. 

Llista d'espera d'Avlo
Llista d'espera d'Avlo / À Punt NTC

El servei comercial d'Avlo entre Madrid i València s'inaugurarà el pròxim 21 de febrer i tindrà sis circulacions diàries, tres per sentit, entre les dues ciutats, la qual cosa suposa una oferta de 2.200 places al dia. A més, quatre dels sis trens Avlo (dos per sentit), tindran parades en les estacions de Conca Fernando Zóbel i Requena-Utiel. L'arribada del servei de baix cost d'alta velocitat s'ha avançat sobre el calendari previst, inicialment per al principi d'abril i posteriorment per a Falles.

El primer tren eixirà de l'estació de Madrid-Puerta de Atocha a les 6:30 hores, amb arribada prevista a València-Joaquim Sorolla a les 8:23 hores. En sentit invers, el primer servei eixirà des de l'estació valenciana a les 9:28 i arribarà a Madrid a les 11:20 hores.

La comercialització d'aquest nou servei serà en una única classe i la venda de bitllets es gestionarà a través d'un sistema dinàmic que ofereix, des de 7 euros, el millor preu disponible en cada moment per al viatge sol·licitat. Sobre el preu base, el client pot afegir serveis addicionals, com la selecció de plaça, canvis o anul·lacions i equipatge addicional. El preu base inclou de manera gratuïta una maleta de cabina i una bossa de mà.

Els menors de 14 anys tindran una tarifa bàsica de 5 euros, sempre que viatgen acompanyats de l'emissió d'un bitllet d'adult amb un màxim de dos bitllets de xiquet per adult. Per a famílies nombroses també hi ha previstos descomptes, del 20% per a les de categoria general, i del 50% per a famílies nombroses de categoria especial.

També et pot interessar

stats