AVLO, el nou AVE a baix cost de Renfe, operarà a partir del 6 d'abril

Començarà a prestar servei en la línia Madrid-Barcelona, amb l'objectiu d'estendre’l progressivament a la resta de la xarxa.

En imatge AVLO, el nou AVE a baix cost de Renfe.
En imatge AVLO, el nou AVE a baix cost de Renfe.

Renfe presenta aquest dimecres el nou AVE a baix cost, que operarà sota la marca comercial AVLO.  Aquest transport d'alta velocitat començarà a prestar servei en la línia Madrid-Barcelona, amb l'objectiu d'estendre’l progressivament a la resta de la xarxa.

Al gener s'activarà la venda de bitllets, però l'explotació comercial no començarà fins a la Setmana Santa. Serà el 6 d'abril, segons han confirmat el ministre de Foment, José Luis Ábalos, i el president de Renfe, Isaías Táboas, en l'acte de presentació que ha tingut lloc als tallers que Renfe té a Villaseca de la Sagra (Toledo). 

En aquestes instal·lacions també s'ha mostrat la imatge dels nous combois. Els trens seran de color morat i la locomotora incorporarà franges de color taronja, blanc i blau pàl·lid.

El llançament d'un AVE amb tarifes reduïdes constitueix un dels pilars del pla estratègic que Renfe desenvolupa amb vista a la fi del seu monopoli i l'arribada de la competència. La companyia confia que aquest nou servei li genere el 20% dels seus ingressos totals d’ací a deu anys.

També et pot interessar

stats