L’AVE de baix cost d'AVLO avança l'arribada a València per al 21 de febrer

Estava previst que el servei començara per Falles, però finalment els bitllets es posaran a la venda el 20 de gener i costaran a partir de set euros

Presentació del nou servei ferroviari de Renfe AVLO, a 23 de juny de 2021, a Madrid
Presentació del nou servei ferroviari de Renfe AVLO, el 23 de juny de 2021, a Madrid / Jesús Hellín (Europa Press)

Els serveis AVLO d'alta velocitat de baix cost de Renfe connectaran València i Madrid a partir del 21 de febrer i no des de Falles, com estava previst inicialment. L'anunci el va fer la setmana passada la ministra de Transports, Raquel Sánchez, durant la presentació del pla de xoc per millorar el servei de rodalies a la Comunitat Valenciana, i aquest dilluns s'ha concretat.

Els bitllets es posen a la venda el pròxim 20 de gener i costaran a partir de set euros. El nou servei de trens AVLO, alta velocitat a baix cost de Renfe, oferirà sis circulacions diàries, tres en cada sentit, entre totes dues ciutats, la qual cosa suposa una oferta de 2.200 places al dia. Quatre dels sis trens AVLO (dos per sentit), tindran parades a les estacions de Conca Fernando Zóbel i Requena-Utiel, segons ha indicat l'operadora en un comunicat.

La comercialització serà en una única classe i la venda de bitllets es gestionarà a través d'un sistema dinàmic que ofereix el millor preu disponible a cada moment per al viatge sol·licitat. Sobre el preu base, el client pot afegir serveis addicionals, com la selecció de plaça, canvis o anul·lacions i equipatge addicional. El preu base inclou de manera gratuïta una maleta de cabina i una bossa de mà.

Els xiquets menors de 14 anys tindran una tarifa bàsica de cinc euros, sempre que vagen acompanyats de l'emissió d'un bitllet d'adult (amb un màxim de dos bitllets de xiquet per adult). Per a famílies nombroses també hi ha previstos descomptes, del 20% per a les de categoria general, i del 50% per a famílies nombroses de categoria especial. Els combois partiran de València a les 9:28, 16:15 i 21:10 i des de Madrid, a les 6:30; 12:40 i 18:40.

També et pot interessar

stats