La vaga de Bimbo del Verger, secundada per tota la plantilla, paralitza la fàbrica

UGT assegura que la línia és productiva i no hi ha motius per a tancar

El 100% de la plantilla de Bimbo secunda la vaga / À Punt NTC

El 100% de la plantilla de Bimbo al Verger (Marina Alta) ha secundat aquest dilluns la vaga convocada arran de l'anunci de tancament de la planta. Una decisió que afecta més d'un centenar de persones, que no estan conforme amb les condicions de comiat que els ha oferit l'empresa. 

Els representants dels treballadors asseguren que la línia és productiva, no està obsoleta i que el producte es ven. Amb tot això sobre la taula, “no hi ha motius per a tancar”, segons José González, president del Comité d’Empresa. 

No és la primera vegada que es mobilitzen, el dissabte passat ja es van concentrar davant de la fàbrica. Si bé està previst que es reprenguen les negociacions el pròxim dimecres, de moment els representants dels treballadors tenen previstes jornades d'aturada convocades els dies 30 gener, aquest dimarts, i els pròxims 5, 6, 12, 13 i 14 de febrer.

Javier Fillol, l'altre portaveu del comité, ha advertit que no es conformaran amb qualsevol oferiment. “Vorem el dimecres què ens ofereix l’empresa en la pròxima negociació”, ha dit Fillol. “Si no ens quadra, a la pròxima setmana continuarem amb dos dies més de vaga i així successivament”, ha afirmat Fillol.

També et pot interessar

stats