Les UTE Rover-Serranía i Becsa-Pavasal-Bertolín, favorites per a urbanitzar Parc Sagunt II

El pressupost base dels treballs supera els 226 milions d'euros i el termini màxim de les obres està entre els 18 i els 36 mesos

Terrenys on es projecta Parc Sagunt II
Terrenys on s'assenta Parc Sagunt II / Ajuntament de Sagunt

Les unions temporals d'empreses (UTE) que conformen Rover-Serranía i Becsa-Pavasal-Bertolín han obtingut les puntuacions més altes en l'informe de valoració per a executar les obres d'urbanització de Parc Sagunt II, on es construirà la gigafactoria de cel·les de bateries de PowerCo, filial de Volkswagen. El pressupost base dels treballs ascendeix a 226.630.664,83 euros.

Espais Econòmics Empresarials (EEE) va convocar fa dues setmanes la primera mesa de contractació per a l'adjudicació dels dos primers lots de les obres. Huit empreses de l’UTE van presentar les ofertes al lot 1 i set al lot 2 per a optar fer les obres. La resta de les actuacions eixiran a licitació els pròxims mesos, a mesura que vaja executant-se el projecte.

L’UTE Rover-Serranía ha obtingut la puntuació més alta en el lot 1, que correspon a la comunicació entre la V-23, el mateix Parc Sagunt I i el Port de Sagunt, així com la resta d'àrees empresarials de la zona. Disposa d'un termini d'execució de 18 mesos i un pressupost de partida de 47.983.287,71 euros.

Pel que fa a Becsa-Pavasal-Bertolín, ha tret la puntuació més alta en el segon lot, que abraça tota l'àrea logística i industrial de Parc Sagunt II, una superfície de 544 hectàrees. El termini d'execució és de 36 mesos, amb un cost inicial de 178.647.377,12 euros. 

El president del Consell i candidat a la presidència pel PSPV-PSOE, Ximo Puig, va anunciar fa uns dies que aquesta mateixa setmana s'adjudicarien les obres d'aquesta urbanització.

També et pot interessar

stats