El turisme valencià protagonitza la segona jornada de Fitur

Representants polítics i empresaris es donen cita al recinte en el dia de la Comunitat Valenciana a la fira de Madrid

Un dels mostradors d'informació turística de la Comunitat Valenciana a Fitur 2023
Un dels mostradors d'informació turística de la Comunitat Valenciana a Fitur 2023 / Turisme GVA

Com cada any, la Comunitat Valenciana guanya protagonisme en la segona jornada de Fitur. Aquest dijous, la fira de turisme Fitur celebra el dia de la Comunitat Valenciana, que enguany compta amb 500 expositors en el seu estand, dels quals 215 són empreses, "la xifra més alta de totes les edicions", segons remarca el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Durant la jornada, s’espera l’habitual visita de les principals autoritats polítiques, encapçalades pel president de la Generalitat, Ximo Puig. També està prevista l'assistència de la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, i la d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, així com del president del Patronat Costa Blanca i la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón. Aquest últim aprofitarà la seua visita per a donar a conéixer alguns dels objectius en matèria turística de la província per a l'any 2023.

Dins del programa d’activitats, destaquen la presentació del València Gay Game al pavelló 3 a partir de les 12:00 hores, que comptarà amb la intervenció de David Gómez, coordinador de l’esdeveniment esportiu, i la presentació dels Estudis de la Ciutat de la Llum, que començarà a partir de les 16:30 hores al pavelló 8 del recinte.

A més, Turisme celebrarà a Fitur l'esdeveniment i lliurament de la primera edició dels premis CreaTurisme, un guardó que vol reconéixer els esforços i la implicació de totes les empreses i organitzacions adherides.

Fitur va obrir el dimecres les seues portes a Ifema Madrid i continuarà en marxa fins diumenge que ve, recuperant pràcticament les xifres d'assistència i exposició anteriors a la pandèmia, amb l’objectiu de consolidar la recuperació del sector a escala mundial.

També et pot interessar

stats