Primer tren de baix cost entre Madrid i València: turistes i viatgers de negocis

Els primer passatgers del servei valoren l'estalvi econòmic que representa per als que han de desplaçar-se de forma habitual entre les dues ciutats

Un tren Avlo a l'estació de Joaquim Sorolla
Un tren Avlo a l'estació de Joaquim Sorolla / Rober Solsona / Europa Press

Turistes i viatgers de negocis o d'estudis. Aquest és el passatge del primer tren de baix cost AVLO que ha estrenat la ruta diària entre Madrid i València. El primer comboi des de València ha eixit aquest dilluns a les 9:28 hores en l'estació Joaquim Sorolla de València amb destinació a l Puerta de Atocha, a Madrid, recorregut que dura menys de dues hores.

Ricardo Doménech, un dels primers passatgers, ha manifestat que li agradaria que aquest servei es donara també en altres trajectes, "perquè al final l'important és viatjar i poder conéixer diferents llocs de manera econòmica".

Per la seua banda, María Chacón, que viatja per motius laborals, ha destacat l'estalvi que representen aquests preus per a la gent que ha de viatjar quasi cada dia. I Ramón, estudiant, ha valorat que aquesta és una gran oportunitat per a estalviar-se diners, però ha confessat que ara viatjar a Madrid resulta més econòmic que moure's d'un poble a València.

Tot i això, el primer dels sis serveis previstos diàriament en aquesta ruta (tres per sentit) ha eixit des de l'estació d'Atocha, a Madrid, a les 6:30 hores d'aquest dilluns. I l'últim tren eixirà de València poc després de les 23 hores, i en conjunt Renfe ofereix cada dia 2.200 places.

També et pot interessar

stats