Tots els sectors econòmics podran demanar les ajudes del Pla Resistir Plus

Les ajudes es podran demanar del 28 de juliol al 20 d'agost, fins a esgotar la totalitat del crèdit disponible de 647 milions

Un treballador del sector hostaler, un dels més perjudicats per la pandèmia
Un treballador del sector hostaler, un dels més perjudicats per la pandèmia / Rober Solsona (Europa Press)

El ple del Consell ha acordat aquest divendres ampliar a tots els sectors econòmics la possibilitat d'accedir a les ajudes del Pla Resistir Plus -que fins ara només estava destinat a 188 sectors productius- fins a esgotar la totalitat del crèdit disponible de 647 milions per a les empreses valencianes.

A més, en aquesta ocasió no es distingirà entre professionals que tributen per estimació directa o objectiva, sinó que podran presentar indistintament les sol·licituds dins del termini. Així mateix, es finançaran els costos fixos de les empreses que hagen estat determinats de pèrdues comptables.

Entre les consideracions per a aquesta ampliació, el govern valencià ha tingut en compte la interrelació de l'activitat de companyies amb diferent classificació, ja que una caiguda dràstica en l'activitat d'una empresa afecta inexorablement les que formen part de la seua cadena de valor. Una altra de les causes és l'impacte econòmic de les restriccions sanitàries.

El termini per a sol·licitar-les comença el 28 de juliol a les 9:00 hores i acaba el 20 d'agost ales 23:59 hores, i s'hi podrà accedir amb certificat digital. 

També et pot interessar

stats