Teresa Ribera es reuneix amb el sector de la cogeneració sobre el pla de contingència

L'objectiu és reduir el consum de gas, d'acord amb el compromís adquirit per Espanya en el marc europeu

Reunió de Ribera i Bolaños amb els grups parlamentaris sobre el Pla de Contingència
Reunió de Ribera i Bolaños amb els grups parlamentaris sobre el pla de contingència / Ministeri de Transició Ecològica

Teresa Ribera, vicepresidenta i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, es reuneix aquest divendres amb Rubén Hernando, president de l'Associació Espanyola de Cogeneració (Acogen), i amb Julio Artiñano, president de l'Associació Espanyola per a la Promoció de la Cogeneració (Cogen).

Aquesta trobada s'emmarca en el context del disseny del pla de contingència que el govern ha de remetre a la Comissió Europea dins de l'estratègia comunitària per a afrontar l'impacte de la guerra a Ucraïna.

Forma part de la ronda de converses de la vicepresidenta tercera amb els principals agents sectorials, socials, polítics i de la societat civil per a analitzar la situació i recaptar propostes que contribuïsquen a fer que Espanya reduïsca el seu consum de gas, d'acord amb el compromís adquirit en el marc europeu.

"Estem analitzant totes les mesures que ens traslladen els diferents agents per a tindre el treball conclòs aquest mes de setembre", ha declarat la vicepresidenta.

Ribera va mantindre aquest dijous una reunió amb representants de les formacions polítiques parlamentàries i del Ministeri de Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica. Ribera ha assenyalat que "la reunió amb l'arc parlamentari ha sigut particularment constructiva a l'hora d'intercanviar parers i estic segura que moltes de les idees i propostes que hem compartit tindran reflex en el document".

També et pot interessar

stats