Deutsche Telekom ampliarà la seua presència a València amb un centre de valor

Amb aquest nou hub digital la multinacional de telecomunicacions més potent d'Europa, València continua sumant seus de gegants tecnològics

Logo de T-Systems, la filial de serveis de digitalització de Deutsche Telekom / t-systems.com (foto) / À Punt NTC (vídeo)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 d'abril 2023 - 12:58 Actualitzat: 26 d'abril 2023 - 22:01

Deutsche Telekom ha inaugurat aquest dimecres a València un centre tecnològic que contractarà quasi 400 enginyers, dels quals ja se n'han incorporat 300. L'operarà la filial de serveis de digitalització del grup T-Systems. La companyia alemanya ja té oficina ací, però ara pretén crear el nou Centre de Valor de Deutsche Telekom a València, un espai com el que té a Granada, amb 300 empleats.

Els responsables de la companyia s'han reunit amb l'alcalde de València, Joan Ribó, que reconeix que la ciutat agafa força en la digitalització i es converteix en un node d'innovació. Peter Leukert, CIO de Deutsche Telekom, i Osmar Polo, conseller delegat de T-Systems Ibèria, seran els encarregats de presentar aquest dimecres els objectius d'aquest nou hub digital i els plans de desenvolupament de la companyia a la Comunitat Valenciana.

"L'obertura d'aquest nou hub digital de Deutsche Telekom IT a València és molt bona notícia per a nosaltres, i segueix la línia de creixement que venim marcat els últims anys, creant ocupació, generant sinergies amb les universitats espanyoles", ha destacat el director general de T-Systems Iberia, Osmar Polo.

Deutsche Telekom s'uneix així a altres com Amazon, la japonesa Hitachi o Siemens Mobility, que també han decidit apostar per València.

Més anuncis de tecnològiques

L'anunci se suma als que han realitzar els últims mesos altres empreses tecnològiques. Hitachi va anunciar el mes de gener que València acollirà un dels dos nous centres d’enginyeria digital de l’empresa Global Logic, filial seua. Un mes després, al febrer, la també japonesa Toshiba Mitsubishi-Electric Industrial Systems Corporation va anunciar igualment l'obertura d'una oficina a València.

També et pot interessar

stats